Over ons

Foto website

Op de foto van links naar rechts.

Mr F.A. Martin Schoenmaker (1972) heeft in Nijmegen notarieel recht gestudeerd. Hij maakt dagelijks de Notamail voor de SDU en is onze wetenschapper. Hij is redacteur van diverse uitgaven van de SDU. Hij is universitair docent Estate Planning bij de Radboud Universiteit en docent Successiewet bij de Universiteit Utrecht. Voorts is hij redacteur van het Kwartaalbericht Estate Planning. Daarnaast is hij lid van de Wetenschappelijke Advies Raad (WAR) van de EPN. Hij heeft zich gespecialiseerd in de Natuurschoonwet en de fiscale positie van de DGA.

Mr Chanien G.C. Engelbertink (1972) heeft in Groningen notarieel recht gestudeerd. Zij heeft gedurende 11 jaar als notarieel jurist ervaring opgedaan op een notariskantoor met een grote familie- en boedelpraktijk. Zij heeft zich in die jaren gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht, het erfrecht, de successiewet en de estate planning. Zij is universitair docent Estate Planning bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tevens heeft zij diverse malen als executeur nalatenschappen afgewikkeld. Zij heeft als voorzitter van de EPN commissie levenstestament leiding gegeven aan de totstandkoming van het levenstestament.

Mr Jan D.H. van Ewijk (1946) is als adviseur betrokken bij de adviespraktijk.

Wij hebben ons tezamen gespecialiseerd in de estate planning en adviseren in erfrechtelijke – en schenk – en erfbelastingvraagstukken. Voorts begeleiden wij cliĆ«nten bij het opmaken van een (levens)testament. Tenslotte geven wij begeleiding bij de fiscale afhandeling van nalatenschappen. Onze adviespraktijk bestaat inmiddels 36 jaar.